Over mij..

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Aangenaam! Ik ben Nadine van Mierlo. Nieuwsgierig. Creatief. Tikkeltje eigenwijs. En een durfal. In het altijd gezellige Sittard groeide ik op. Een levensgenieter pur sang! Bourgondiër: ja hoor, vink! Zet mij in een kleurrijk stadje in Italië met een bord romige pastaslierten, een glas Sauvignon Blanc en ik geniet! En dit allemaal met mijn mooie gezin: Yorick, Jaimy en Mila. I love it! En als we het dan toch over de liefde hebben, fotograferen is er ook eentje. Bruiloften, portretten. Of een mooi portret voor aan die saaie keukenwand. Mensen fotograferen zoals ze echt zijn: mooi en puur: that’s me!
GELUKSKIJKER
Mijn eerste fotocamera (of ja, gelukskijker, dat past denk ik beter bij mijn stijl) kocht ik in 2013. Beste aankoop ever. Het heeft mijn gezellige leventje nóg kleurrijker gemaakt. Ik geniet volop van elke foto die ik klik. Maar ook van de bijzondere ontmoetingen. Van geluk vangen en omzetten in iets unieks. Ik leerde al snel dat het niet alleen ging om de kwaliteiten van die gelukskijker. Maar ook om de mijne! Aandacht hebben voor de setting. In het moment fotograferen. Sfeer en emotie vastleggen. Lijkt een makkie, is het toch echt niet. En jawel hoor, daar is ie: ook de durfal in mij heeft mij laten groeien als fotograaf. Lef hebben om dingen anders te benaderen. Eigenzinnigheid. Always on fire. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke fotoreportage!
CLICHÉS, ZE ZIJN ZÓ MOOI
Om er maar eens eentje uit te pikken, bruiloft-fotografie. Deze zit vol met clichés, maar ze zijn allemaal waar. Gelukkig, want ze horen er gewoon bij. Ik geniet van de authentieke en onverwachte momenten. Soms pink ik zelfs een traantje weg. Sorry, zacht eitje. Maar het blijft zo mooi! Flexibiliteit en stressbestendigheid. Yes, dat ben ik ook! Fotograferen zonder te storen op die oh zo mooie dag. Ook eentje die een vinkje waard is. Met inmiddels meer dan 200 bruiloften op mijn naam kan ik goed inschatten wat er gaat gebeuren. Ik ben zó onopvallend dat gasten soms roepen: "Waar is de fotograaf?". En dat terwijl ik al lang op de beste plek sta: “Hallo, hier ben ik!”
Ik geniet telkens weer dubbel en dik mee van zo’n stralende dag. Mag wel, toch?


Testimonials

Testimonials

“Nadine is super enthousiast en vrolijk. Ze denkt mee en is realistisch. Ze geeft een bepaalde zachtheid en karakter aan foto’s mee. Dat is wat ons zo aansprak. Geen van onze foto’s is standaard. Hierdoor waren we zeer verrast en ontroerd door het eindresultaat. En op de dag zelf...merk je nauwelijks dat ze er is maar staat ze razendsnel steeds op de juiste plek. Wij raden haar van harte aan!”

Follow me on Instagram