JULLIE GAAN TROUWEN! 


Deze bijzondere dag verdient het om mooi vastgelegd te worden.

Als professionele high-end trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie bruiloft op de meest prachtige manier wordt vastgelegd. Ik leg niet alleen de gelukzalige sfeer van jullie trouwdag vast, maar ook de meest dierbare momenten met jullie familie en vrienden. Van het feest en de adembenemende locatie tot het moment van het jawoord. Ik begrijp dat deze dag een onvergetelijke ervaring is en ik zorg ervoor dat jullie verhaal vol bijzondere momenten vereeuwigd wordt, zodat jullie altijd kunnen blijven genieten van de fantastische momenten die jullie zelf mogelijk hebben gemist.

Dreams can come true!


Nadine is super enthousiast en vrolijk. Ze denkt mee en is realistisch. Ze geeft een bepaalde zachtheid en karakter aan foto’s mee. Dat is wat ons zo aansprak. Geen van onze foto’s is standaard. Hierdoor waren we zeer verrast en ontroerd door het eindresultaat. En op de dag zelf...merk je nauwelijks dat ze er is maar staat ze razendsnel steeds op de juiste plek. Wij raden haar van harte aan!

Rustig en onopvallend


Ik leg jullie bruiloft vast met een oog voor detail, zonder de sfeer te verstoren. Mijn aanpak is subtiel en ik zorg voor foto's van de hoogste kwaliteit. Het is mijn prioriteit dat jullie en jullie gasten zich op hun gemak voelen. Als jullie er ook voor kiezen om samen met mij een fotoshoot te doen, help ik jullie graag met poseren, maar verder laat ik de dag zoveel mogelijk natuurlijk verlopen.

De mooiste momenten


Met meer dan 200 bruiloften op mijn naam, zowel in Nederland als daarbuiten, begrijp ik dat foto's de kostbare herinneringen vormen. Het is altijd een eer om aanwezig te zijn op zo'n bijzondere dag en ik leef intens met jullie mee. Op deze manier leg ik de betekenisvolle beelden en speciale momenten vast die jullie zelf misschien gemist hebben. Voor jullie, de gasten en voor de toekomst.

High-end


Ik streef naar exclusieve trouwfotografie van hoge kwaliteit. Ik begrijp dat een bruiloft een belangrijk en uniek moment in jullie leven is. Daarom is het voor mij essentieel om de allerbeste kwaliteit te leveren, zowel in mijn service en fotografie als in jullie trouwalbum. Ik hecht waarde aan esthetiek en streven naar beelden die uniek zijn en niet door iedereen kunnen worden gemaakt.


Mijn prijzen en werkwijze zijn gebaseerd op deze exclusiviteit. Ik investeer tijd en aandacht in jullie bruiloft, omdat ik weet dat dit veel verder gaat dan slechts een paar uur fotograferen. Ik wil jullie een herinnering bieden die voor altijd meegaat. Daarom bied ik ook uitstekende service voor en na de trouwdag, zodat jullie volledig op mij kunnen vertrouwen.

Real weddings

Benieuwd hoe zo'n bruiloft reportage eruit ziet?


Een prachtige bruiloft in buitenplaats Vaeshartelt


Bram en Cleo

Een intieme bruiloft in Kasteel Limbricht


julien en melanie

Een romantische Bruiloft in Belgie


Robin en Maxime


Als jullie ervoor kiezen om mij als jullie bruiloft fotograaf te boeken, dan krijgen jullie niet alleen prachtige foto's van jullie trouwdag, maar ook een unieke ervaring. Ik werk graag samen met jullie om jullie persoonlijke stijl en visie voor de dag vast te leggen. Of jullie nu een intieme huwelijksceremonie hebben of een groot feest, ik kan jullie helpen om jullie verhaal op de meest authentieke manier vast te leggen.


Prijzen

Zilver

6 uur fotografie

Kennismakingsgesprek
Professionele nabewerking
Alle bewerkte foto's in HR zonder logo
Inclusief reiskosten tot 30 km
Handgemaakt Fotoalbum 10 pagina's 15x15
Uit te breiden uren 175 euro per uur


$1995

Goud

12 uur fotografie

Kennismakingsgesprek
Professionele nabewerking
Alle bewerkte foto's in HR zonder logo
Inclusief reiskosten tot 50 km
Handgemaakt Fotoalbum 20 pagina's 20 x 20
Online album
Preview binnen 24 uur


$2995

Diamant

14 uur fotografie

Kennismakingsgesprek
Loveshoot voorafgaand aan de bruiloft
Tweede fotograaf
Professionele nabewerking
Alle bewerkte foto's in HR zonder logo
Inclusief reiskosten tot 100 km
Handgemaakt Fotoalbum 30x30
Online Album
Preview binnen 24 uur


3900Wat Nadine in handen krijgt dat slaagt! Professioneel, vriendelijk en creatief maakte ze alle momenten van onze bruiloft tot een mooi plaatje. Nogmaals bedankt voor alle mooie herinneringen Nadine!

FAQ

WAT IS JE AANPAK?


Vanuit diverse perspectieven vang ik alle emoties van jullie dag. Ik hou van pure, ongedwongen en niet geregisseerde fotografie.


Mijn voorliefde voor trouwfotografie heeft me op de meest mooie bruiloften gebracht en ik krijg er geen genoeg van.


Mag ik jullie bruidsgast zijn?
WAAR KOM JE VANDAAN EN TOT WAAR REIS JE?

Vanuit Limbricht reis ik door heel Nederland en Europa.


Gaan jullie in het buitenland trouwen?

Top! Mijn paspoort ligt al klaar! Ik stap met liefde in mijn auto of in het vliegtuig om jullie fotograaf te zijn! Waar in Nederland, Europa of ter wereld dit ook is.


Wil je mij verder meenemen dan de Nederlandse grens? Dan vraag ik je om mijn tickets en overnachting te betalen. Ik maak een op maat gemaakte offerte voor jullie en denk graag met jullie mee.


Let's do this!


WANNEER ONTVANGEN WE DE FOTO'S?


Mijn streven is om de foto's binnen zes weken aan te leveren. Ik zit dan nog lekker in de flow van jullie dag en jullie hopelijk ook bij het zien van jullie foto's!


Soms is het wat drukker en zal ik jullie op de hoogte houden van het proces. Beloofd!


MAAK JE OOK TROUW ALBUMS?


En wat voor trouwalbums! Ik informeer je graag over de mogelijkheden van een mooi trouwalbum tijdens ons kennismaking gesprek.


Ik werk samen met Konpoli, zij maken handgemaakte trouwalbums in Griekenland. Ik ben er trots op met Konpoli samen te werken en vertel hier graag over!


HOE LEVER JE DE FOTO'S AAN?


De foto's worden geleverd via mijn website. Je kan hier de foto's bekijken, favorieten maken en downloaden in de afgesproken formaten. De foto's worden in JPG bestanden geleverd.

Originele RAW bestanden lever ik niet.


BETALINGEN ed


Voorafgaan aan de bruiloft vraag ik een reserveringsfee van € 350,-.


Dit bedrag verreken ik als ik de uiteindelijke factuur naar jullie verstuur, na het aanleveren van de foto's. Je kan handmatig de factuur betalen of via de QR code op de factuur.


DOE JE OOK VIDEO?


In principe doe ik enkel fotografie. Echter heb ik een super leuk netwerk van videografen en kan ik zorgen dat de bruiloft ook vastlegt wordt op video.


Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Neem even contact met me op!Follow me on Instagram