For woman only

De boudoir fotoshoot doe je voor jezelf, dat staat voorop. Want hoe mooi is het om uit je comfortzone te stappen en jezelf vast te leggen om voor eens en altijd je onzekerheden opzij te zetten. Iedereen is prachtig of je nu smaller bent of juist wat voller, je maat is geen issue en of je nu jong of wat ouder bent. Je bent geweldig zoals je bent. Door je helemaal bloot te geven tijdens jouw boudoir fotoshoot, voel je je vrijer. Alles mag er zijn.


 

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet tof vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Ik begeleid je door de shoot heen door goed naar jouw lichaam te kijken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke poses goed voor jou werken. Daarom is het zo belangrijk om in een warme, vertrouwde, fijne omgeving terecht te komen. Ook daar zorg ik voor. Zodat je alles los kunt laten en jouw mooiste kanten perfect naar voren komen en dat zie jij terug in jouw foto’s.

349 euro


2 outfitwissels

1 uur fotograferen

keuze uit witte of zwarte achtergrond

5 digitale bestanden

449 euro


3 a 4 outfit wissels

1,5 uur fotograferen

witte en zwarte achtergrond

10 digitale bestanden

inclusief mini albumSee More on Instagram